Vuxenleksaker online

Vuxenleksaker är vi bra på!

Låt oss hjälpa dig att göra alla dina vildaste drömmar sanna! Vi har alla de saker du vill och behöver på en och samma plats. Oavsett vilken fantasi eller fetisch så kan vi hjälpa dig att hitta exakt vad du letar efter. Vi erbjuder högkvalitativa vuxenleksaker och produkter kombinerat med exceptionell kundservice.

Mest populära vuxenleksaker

Nyaste i lager

Vuxenleksaker för kvinnor

Vuxenleksaker för män

Vuxenleksaker för par

Populära kategorier

Vuxenleksaker, vad är det?

Att få orgasm kan vara något av det mest underbara som finns. Det är dessutom bra för ditt immunförsvar! Har du ingen partner eller vill krydda sexlivet ihop med din partner så är vuxenleksaker ett härligt alternativ. Vuxenleksaker är egentligen bara ett annat ord för leksaker för vuxna men i mångas öron låter det inte lika barnsligt eller infantilt. Vuxenleksaker har funnits sedan lång tid tillbaka. Den äldsta vuxenleksaken man funnit är en dildo som är 21 000 år gammal. Vuxenleksakernas ökade popularitet och syfte är tydlig nuförtiden. Från början  tror man att de användes i njutningssyfte men under industrialismen, mitten av 1800-talet, blev de ett hjälpmedel inom sjukvården. Vuxenleksaker i form av vibratorer och dildos ordinerades till kvinnor som hade fått diagnosen “hysteriska” little did they know….

Se nu till att ofta få en mängd orgasmer

Orgasmer är både sköna och bra för dig. De frigör oxytocin som är ett hormon som gör att du känner lust, även domapin frigörs vid orgasm, det lugnande hormonet prolaktin och en hel cocktail av endorfiner som får dig att må riktigt bra. Över 80 områden i din hjärna blir stimulerade när du får orgasm. Som du märker så är orgasmer en stor källa till välbefinnande så oavsett om du har en partner eller inte så bör du se till att få en eller flera orgasmer, gärna varje dag! Vuxenleksaker finns i många olika varianter för att passa just dig oavsett vad du har för böjelser, preferenser och fantasier.

Vad finns det för olika vuxenleksaker?

Efterfrågan på vuxenleksaker ökar konstant märker vi. Allt fler väljer att investera i leksaker som bidrar till välmåendet. De allra flesta har någon typ av vuxenleksak hemma och kanske används den endast för eget bruk men ofta även tillsammans med en eller flera partners. Hos oss på Buttplug24.se hittar du vuxenleksaker för henne, honom och självklart även för par. För kvinnor har vi  klitorisvibratorer, massagestavar, knipkulor och vuxenleksaker speciellt utformade för G punkts dildos, givetvis finns det en mängd andra produkter för kvinnor. För killar har vi allt från penisförlängare och leksaker för prostatamassage till lösvagina och sexdockor. För par  som vill leka tillsammans finns det en uppsjö spännade saker att välja på. Strap-on, sexgunga, vuxenleksaker med fjärrkontroll och mycket annat spännande.

Vuxenleksaker på buttplug24

 

 

 

 

Lite rolig statistik om vuxenleksaker

  • 32% av svenskarna onanerar mer än en gång i veckan (Källa: RFSU)
  • 42% använder vuxenleksaker när de onanerar (Källa: RFSU)
  • Nästan hälften av alla personer i Norden i åldrarna 20–45 år äger en vuxenleksak (Källa: RFSU)
  • 81% av de kvinnor som använder vuxenleksaker har använt den tillsammans partner eller partners (Källa: The Journal of Sexual Medicine)
  • Den första vibratorn uppfanns under sent 1800-tal och vägde runt 20 kilo. Den tillverkades av en läkare som ett hjälpmedel för att motverka ”hysteri hos kvinnor”.
  • Rabbitvibratorn kommer från Japan. På grund av strikta lagar i Japan som förbjuder sexleksaker att likna en riktig penis så blev den istället utformad som en rabbit.

Frågor & svar om vuxenleksaker

Men hur ska jag tänka när jag väljer vuxenleksak?
SVAR: Alla gillar olika så vilken typ du borde köpa är svårt för oss att svara på. Vår rekommendation är att du provar dig fram bland de olika som finns på marknaden. Kanske vet du redan ungefär vad du tycker om. Är det klitoris, vaginal, anal eller en annan form av stimulans som får dig att njuta? Där har du din utgångspunkt.

Hur gammal ska man vara för att handla vuxenleksaker?
SVAR: Det finns ingen officiell åldersgräns för hur gammal du ska vara för att köpa vuxenleksaker. Vi har dock valt att ha en 18års gräns.

Kan någon se på mitt paket att det innehåller vuxenleksaker?
SVAR: Så länge du inte berättar för någon så gör inte vi det heller. Din trygghet är något av det viktigaste för oss på Buttplug24 och våra produkter levereras alltid i diskreta paket med anonym avsändare.