Hitta rätt storlek på buttplug, dildo & geishakulor

Storleksguide buttplug

Alla tillverkare har olika definition på hur storlekar på buttplug ska benämnas, vissa tycker att en diameter på 4cm är medium och en annan tillverkare anser att samma diameter är XXL. Vi insåg att detta kan vara ett problem om man vill hitta rätt buttplug så vi skapade en egen storleksguide som vi anser är “mer korrekt”. Den är i alla fall konsekvent och följer en linje för alla pluggar oavsett tillverkare. Du kan enkelt filtrera storleken genom att trycka på “Filter” längst upp på varje kategorisida.

S (upp till 2.5cm)  = En mindre modell som passar dig som är nybörjare eller dig som gillar “ett finger där bak” kort och gott lite mindre pluggar. Alla pluggar med en diameter under 2.5cm har vi valt att benämna SMALL

M (2.6 – 3.5cm) = För dig som testat anala lekar innan och gillar det men som känner att “lagom är bäst”. Alla pluggar med en diameter på 2.6-3.5cm har vi valt att benämna MEDIUM

L (3.6-4.5cm) = Gillar du verkligen analt och känner att det är skönt med något lite större där bak så är detta storleken för dig. Alla pluggar med en diamater på 3.6-4.5cm kallar vi för LARGE

XL (över 4.5cm) = För alla anala size queens, när du verkligen känner att analt är din grej och stora grejer i baken är det skönaste som finns. Alla pluggar med en diameter på 4.6cm eller mer kallar vi Extra large


Storleksguide Dildo

När det gäller storlekar på dildos så är det väldigt olika från person till person vad man anser stort eller litet. Vi har dock valt att skapa egna definitioner så att du enkelt kan hitta den storlek på dildo som passar dig bäst utifrån parametrarna Längd på Dildo och Diameter på Dildo. Du kan enkelt filtrera detta under “Filter” på kategorisidorna för att “bygga ihop” den dildo som passar dina preferenser bäst.

Längd på Dildo

S (upp till 14cm) = en liten dildo för dig som är oskuld eller helt nybörjare eller för dig som gillar lite mindre, fungerar även perfekt för anala lekar eller för att använda som klitorisvibrator.
M (14-18cm) = En ganska normal dildo om mans er till längden.
L (19-22cm) = En dildo modell längre utan att vara otroligt lång.
XL (23-27cm) = Nu börjar vi komma upp lite mer i längd och dessa dildos är ganska ordentligt långa och ofta även grova.
XXL (29cm eller mer) = För dig som är en size-queen, detta är monsterdildos som är ordentligt långa och ofta har en matchande grovlek. De flesta dubbeldildos är även 29cm eller mer.

Diameter på dildo

upp till 3cm = En smal dildo, lite grövre än ett finger, när du vill ha penetration utan att behöva oroa dig över storlek
3 – 4cm = Fortfarande en relativt smal dildo men som fyller ut aningen mer
4 – 5cm = Detta är ungefär samma diameter som en penis modell större.
5 – 6cm = nu börjar grovleken verkligen märkas, en genomsnittlig penis kommer aldrig i närheten av dessa mått och det kommer du att känna.
6cm eller mer = En riktigt GROV dildo, detta är inget för alla men för dig som verkligen älskar att vara totalt fylld är dessa monster total tillfredställelse.


Storleksguide geishakulor

Geishakulor används för båda njutning och träning. De är perfekta för dig som har problem med inkontinens eller för dig som har fött barn. Kort och gott så tränar Geishakulor muskulaturen i bäckenbotten och gör att ditt underliv blir tightare. Olika kvinnor behöver olika storlekar och även om personliga preferenser i kombination med fysiska behov gör det svårt att storleksbestämma geishakulor generellt så har vi gjort en storleksguide för att förhoppningsvis ge dig en liten hjälp på vägen.

S (upp till 3cm) = för dig som är trång, förmodligen har du inte fött barn utan vill träna upp underlivet för att bli tightare, du kanske även använder geishakulorna mer för njutning än träning.
M (3-4cm) = För dig som fött ett barn eller som av någon anledning inte är lika tight som du en gång var och vill träna upp muskulaturen, självklart kan även du använda kulorna för njutning.
L (4cm eller mer) = Du har förmodligen fött ett eller flera barn och uppelver att underlivet inte riktigt är vad det var och du vill gärna bli lite tightare, detta förhindrar såklart inte att du kan använda kulorna även för njutningens skull.