Buttplug – snabb och diskret leverans

Fri frakt över 499:-

1-2 dgr leverans för 39kr

100% diskret leverans

100 dagars öppet köp

Senaste nytt

Se alla nyheter

Mest populära

Billiga buttplugs

Se alla billiga analpluggar

Buttplug för alla

Vi är en av Sveriges mest populära online butiker för just buttplugs. Hos oss hittar du vuxenleksaker, Sex Toys, Masturbatorer, Magic Wand, Dildo, Sexiga underkläder och en massa annat trevligt.

Vi har eget lager i Halmstad och levererar snabbt & diskret.

Vi har sexleksaker för alla

Buttplug ifrån de största varumärkena

Vi har ett härligt utbud av buttplugs ifrån några av världens mest kända tillverkare.

Trenden vi ser är att fler och fler efterfrågar designade analpluggar som håller hög kvalitet.
Vi arbetar därför med varumärken som LELO, Fleshlight, Fifty Shades of Grey, WE-Vibe, Dorcel och självklart Pipedream och alla de härliga serier de erbjuder.

Är du mer intresserad av sexleksaker för Bondage & BDSM?

Vi har såklart även här ett härligt utbud i form av produkter ifrån Fetish Fantasy, Luxury Fetish & en rad andra spännande märken.

Lyxa med buttplug

Buttplugs finns i flera olika storlekar, tjocklekar, material, färger och modeller. Material kan vara allt från latex, silikon, gummi och metall till lite mer konstnärliga modeller av glas och sten. Vill man vara extra fin finns det dessutom olika modeller som är så kallade anala juveler. Detta är en buttplug där delen som är kvar utanför kroppen är smyckad med en sexig sten eller andra detaljer. För den som vill testa gränserna ytterligare finns det även buttplug med svans.

Sakta och väl med mycket glidmedel

Tanken på en stor buttplugg på dig eller din sexpartner kan kännas spännande men oavsett om du är nybörjare eller proffs så rekommenderar vi alltid att man ska ta det sakta & försiktigt. Börja med en mindre plugg och byt sedan storlek tills du hittar den som känns skönast för dig. Genom att töja långsamt och på rätt sätt minimerar du risken för skador. Glöm inte att dessutom använda rikligt med glidmedel till din analleksak – det ökar njutningen och minskar risken för att det ska göra ont.

Frågor och svar om buttplugs

Vem köper buttplugs?
Svar: Man kan inte säga att någon speciell typ av person köper buttplugs, våra kunder är män, kvinnor och även par som gillar anala lekar.

Hur väljer jag buttplug?
Svar: Det handlar väl egentligen om tycker och smak men man kan väl säga att det är viktigt att man använder mycket glidmedel oavsett vilkens torlek och modell på buttplug man väljer. Vi har sammanställt en guide för dig som är osäker på vilken storlek du ska välja.

Hur levereras mitt paket?
Svar: Alla våra paket skickas i diskreta, bruna, pappkartonger så ingen kan ana att du har köpt en buttplug online.

Hur betalar jag?
Svar: Du betalar via säker anslutning och kan välja antingen betalning via Klarna eller SWISH.

Vad kostar frakten?
Svar: Handlar du för 499:- eller mer så är frakten alltid gratis, annars kostar den 29:-

3 “regler” för buttplugs

  1. Analplugg med ”stopp” – Se till att endast använda analpluggar som har en bred bas eller ett handtag. Detta för att din buttplugg ska sitta på plats och inte ska kunna vandra vidare upp i tarmen.
  2. GLIDMEDEL! Vi kan inte poängtera detta nog. Glidmedel är som vid alla anala lekar A och O för att undvika skador och smärtsam penetration.
  3. Skynda långsamt – Välj en mindre variant, framförallt om du är nybörjare, och öka sedan storlek efter hand i stället för att börja med den största.

Buttpluggar för både nybörjare och proffs.

Buttplugg eller buttplug, egentligen ingen skillnad men kärt barn och allt det där. Det är egentligen två namn för exakt samma sak där den enda skillnaden är att namnet buttplug är den engelska översättningen. Buttplugg, är en leksak för dig som tycker om att bli stimulerad i och runt rumpan. Buttplugg passar även dem som inte är något stort fan av rent analsex. Många säger att de upplever en annan typ av kontroll med pluggen jämfört med analt sex vilket inte gör det lika respektingivande. Buttplugs finns i flera olika utföranden, storlekar, material och färger. Här på buttplug24 hittar du flera modeller att välja på – oavsett om du är nybörjare eller proffs på anala lekar.

Mer än anal stimulans

En buttplugg kan användas på många olika sätt och av många olika anledningar. Det kan vara ett bra sätt att introducera analt sex om man är nybörjare på detta och nyfikenheten finns. Många menar att njutningen blir extra skön och leder till mer intensiva orgasmer med pluggen på plats. Om en kvinna använder en buttplugg under penetrerande sex kan det även ge större njutning för mannen då hon kan upplevas som tightare. Det finns även buttpluggs med vibrator som gör det skönt för henne samtidigt som han kan känna vibrationerna under sex.

Bara för att det heter buttplugg så behöver den inte nödvändigtvis endast användas för anala lekar. Den fungerar även för vaginalt bruk men tänk på att rengöra pluggen noga när du växlar mellan anal och vaginal användning.